Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Diskuze

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Pevně doufám, že ji obsadí do nových X-Menů. Její kariéře by získání výrazné role u Marvelu jen prospělo a mě by to udělalo radost, protože ta holka je super.  

na příspěvěk reagoval Han_Quintet, dr.horrible

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Ale budiž ji odpuštěno to děvče ještě nemá žádnou soudnost, což je způsobeno věkem, right?

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Já si pořád stojím za tím, že Neverending story scéna je nejgeniálnější věc z celýho seriálu.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

ALIENka_

S tím nemohu souhlasit. Každá řada je jiná a jde si vlastní cestou. Také postavy se postupně vyvíjí a hlavní dětská parta pomalu dospívá a o tom byla hodně třetí série. Rovněž ta její přepálenost měla svoje kořeny ve filmech právě z osmdesátých let, kdy vznikaly filmy a různá pokračování, které byli schválně přepálené a odlehčené a postavené na humoru. Zápletka s Rusy, kteří si postaví základnu pod obchodním domem v městečku Hawkins, byl jasný odkaz na film Rudý úsvit, který je o invazi Sovětů a Kubánců do USA, kterým se postaví parta středoškoláků. Je jasné, že čtvrtá řada bude opět jiná a tentokrát pravděpodobně o dost temnější. 

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Lidi, vám fakt u třetí série nepřišlo, že se o žádnou postavu nebojíte, že o vlastně o nic nejde, že je to celé hrozně uhozené, že i v rámci žánru tam nefunguje normální logika, že se některé postavy chovají kreténsky?

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Sayko

vůbec mi nepřišlo že by to nějakou jiskru ztratilo, naopak si myslím, že každá série byla naprosto výjimečná a poslední mám zcela jistě nejraději.

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Souhlasím, většina seriálů je s každou další sérií horší a horší (ztrácí jiskru), pokud nemá co nabídnout, nějak zásadně převrátit příběh, což se u ST říct nedá. Jen omílání toho samého konceptu. 

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Ludus

A když už ji zabijou, tak dělaj takový pičoviny, že ji zase přivedou zpátky a tak, no chápeš co mě sere.. :D

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Ludus

o to mi nejde, jde o to, že se poslední dobou seriály bojí zabíjet oblíbený postavy, protože by kvůli tomu fandomy rozpoutaly třetí světovou nebo nevím kvůli čemu, ale sere mě to. :D Nevím jestli je to zrovna případ tohohle seriálu, ale někdy mi to tak docela přišlo.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ludus

Taky nevím, tohle není hra o trůny a i tam mě to už přišlo později spíš nudný, než nějak vzrušující.

Tohle je prostě pocta 80s tehdejším knihám, hrám a filmům a i jejich pokračováním které vetšinou s každým dílem byly mnohem epičtější a někdo by řekl i přestřelenější, jak často lidi vyčítají rusákům v třetí řadě.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ALIENka_ , Cermbo

podľa 90 percent fanúšikov bola tretia séria najlepšia zo všetkých. ja po opätovnom zhliadnutí všetkých sérií, považujem za najlepšiu s02. každopadne oproti prvej sérii sa to časom zlepšilo vo všetkom.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Stranger Things je jak další GoT, tak pěkně to začalo a jak se to pak posralo. Koukám, že zůstali u ruskýho příběhu - hádám. že bude tak na píču jako ve trojce, no a samozřejmě zabití Hoppera se nekoná, protože zabít oblíbenou postavu, to se přece nedělá.. No doufám, že Stranger Things bude mít max 5 sérií, protože už mě to fakt přestává bavit. :D

na příspěvěk reagoval Cermbo, dr.horrible, Ludus, jhr

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

Mně teda zatím přišla každá serie jiná. Jinak to že zůstane Harbour snad věděl každý už před koncem třetí série....

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Nemám pocit, že by tím nějak výrazně ubrali na dramatičnosti nebo napínavosti situace. Beztak všichni tušili, že se vrátí, už vzhledem k potitulkové scéně z posledního dílu, takže většina fanoušků uvažovala nad různými teoriemi, jak to dokázal. A tohle tajemství zůstává neodhalené. Já osobně se těším pořád stejně, a možná ještě víc, protože už vím, že tam ta zápletka bude.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

DarweyD

Taková je dnešní doba, marketing no bohužel... Podle mě by bylo mnohem zajímavější to nechat v domněnkách a pak třeba rozpumpovat pilotním dílem jeho návrat... ale bohužel, už jsem to viděl u více seriálů či filmů, že se návrty/odchody oznamují rok dopředu :D a zvrat nikde... Pak diváka nezajímá jestli, ale jak odejde... 

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

mirakom

Takže cca 90% diváků není rozumných a náročných a zrovna Ty, jako jeden z vyvolených 10% jsi? To mi nevychádza...

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

Odbočím od tématu, a postěžuju si na podělanej svět plnej spoilerů. Dneska prostě aniž byste nechodili na internet, se dozvíte věci, který se chcete dozvědět až při koukání na seriál (v tomhle případě fakt, že hopper žije) wtf? Jde jim o ten marketing, chápu, ale jejda, já to nechci vědět dopředu prostě :D

na příspěvěk reagoval Cermbo

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

včera

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama